Udruženje TELOK

Udruženje TELOK
Neprofitna i nevladina organizacija širokog spektra delovanja.
+381677373111
Lepenički bulevar 3

Udruženje TELOK, osnovano 2021. godine, je nevladina neprofitna organizacija sa širokim spektrom ciljeva i delovanja iz oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja i humanitarnog rada.

Aktivnosti Udruženja TELOK započele su otvaranjem prvog ciklusa besplatnih konsultacija za upis na osnovne i master akademske studije koji je okončan uspešnim upisom svih kandidata na željene studije. TELOK je istovremeno započeo i organizaciju kulturno-umetničkih programa, koncerata i promocije perspektivnih mladih umetnika.

TELOK u okviru svog delovanja ima ogranke u više gradova Srbije. Osnivač je više centara među kojima se izdvajaju Centar “Balkan za tebe”, Centar za audio-vizuelnu umetnost, Inkluzivni centar Udruženja TELOK, Centar za razvoj javnog informisanja, Omladinski istraživački centar Republike Srbije, Centar za mlade lidere “Tembrum”. Kreator je prve međunarodne fundraising platforme “Balkan Donira”, pokrovitelj Balkanskog filantropskog foruma i kreator web aplikacije za suzbijanje diskriminacije “Probudi se”.

U dosadašnjem periodu TELOK je realizovao veliki broj projekata iz oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, inkluzije, omladinske politike i sl. Tokom dosadašnjeg delovanja sklopljene su značajne saradnje sa republičkim i lokalnim telima koja deluju u istim ili sličnim oblastima kao i TELOK. U decembru 2022. godine CEA odeljuje Udruženju TELOK priznanje za implementaciju i razvoj neprofitnog i nevladinog sektora na teritoriji Republike Srbije i proglaša nas četvrtom najbrže rastućom neprofitnom i nevladinom organizacijuom u Evropi.