BEZ BARIJERA

Humanitarna kampanju „…BEZ BARIJERA“ sprovodi naše prijateljsko i partnersko udruženje iz Aranđelovca – Udruženje „Omladina Aranđelovac“ koja već godinama radi i inspiriše mlade ljude na raznim poljima, a to pokazuju kroz razne akcije i inicijative. Pored raznih drugih akcija i inicijativa „Omladina Aranđelovac“ organizuje manifestaciju „Okreni se, pokreni se“ koja se već tradicionalno održava 3. decembra u Aranđelovcu, a ove godine u
okviru manifestacije „Okreni se, pokreni se“ pokrenuta je inicijativa za izgradnju rampe u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi „Slobodan Minić“ u Aranđelovcu. Udruženje TELOK već drugu godinu zaredom uzima učešće u ovoj manifestaciji i podržava ih na raznim poljima inkluzije i pomoći osoba sa invaliditetom. Novac za izgradnju rampe u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi „Slobodan Minić“ u Aranđelovcu se prikuplja putem platforme „Balkan Donira“ čiji su autori i administratori Udruženja TELOK i centar Udruženja TELOK – Centar „Balkan za Tebe“.

Našim sugrađanima koji se konstantno bore s različitim izazovima želimo da omogućimo što lakšu svakodnevnicu. Udruženje ,,Omladina Aranđelovac“, pokrenula je inicijativu pod nazivom “…BEZ BARIJERA”, a koja se sprovodi u okviru tradicionalne manifestacije “Okreni se, pokreni se”. Putem ove inicijative će se prikupljati novčana sredstva za izgradnju rampe za osobe sa invaliditetom u Ekonomsko- ugostiteljskoj školi “Slobodan Minić” u Aranđelovcu.


Hajde da zajedno podržimo osobe sa invaliditetom i da pokažemo da su i oni ravnopravni članovi društva. „…BEZ BARIJERA”, prihvati i poštuj različitost.

Okreni se, pokreni se!